Buenos Aires, Argentiina




Herään pimeässä huoneessa. Vilkaisu kelloon kertoo, että vielä ei olekaan aikainen aamu vaan keskiyö. Nousen innoissani: olen nukkunut tarpeeksi, nyt on aika lähteä bailaamaan!


Tasan puoli kolmelta istun taksissa. Opaskirjani mukaan aikaisemmin ei ole asiaa klubeille. Pyhäpäivää edeltäväksi yöksi kaupunki on kuin kuollut. Taksi kääntyy valtavalle ajoväylälle. Lasken kaistoja olevan kahdeksan rinnakkain. Välissä olevan puistonkaistaleen takana on vielä toiset kahdeksan väylää eri suuntaan kulkeville. Kirkkaat mainosvalot valaisevat avenidaa reunustavia rakennustenjärkäleitä. Tätä on suurkaupungin yö, tunnelmoin taksin lipuessa ylhäisessä yksinäisyydessä pitkin ajoväylää.

Maksan kassalle 30 pesoa ja tarkastuksen läpäistyäni livahdan verhojen välistä sisälle itse klubiin. Paikka on valtava. Alhaalla olevan hallin tanssilattialle on jo kerääntynyt kirjava joukko ihmisiä. Muistan Estebanin kertoneen, että paikka on nykyään myös heterojen suosiossa. Hallin sivuilla nousee kaksi eri tasoa, joilla kummallakin on omat baarinsa ja toisella jopa kaksi tanssilattiaa.

Tilaan cokiksen ja asettaudun sohvaryhmän käsinojalle tarkkailemaan juhlakansaa. Seinustaa reunustavalla korokkeella kaksi miestä tanssii stringeissä. Lihakset kiristelevät treenattujen vartaloiden nykiessä musiikin tahtiin. Sohvalla istuvan tytön tunnistan transseksuaaliksi. Isoa koukkunenää ei peitä edes pitkä otsatukka. Portaita nousee lisää transseksuaaleja. He asettuvat baaritiskin eteen jättäen varjoonsa lyhyen lännät miehet. Isopovisimman implantteja niukka toppi ei onnistu peittämään kuin osittain..

Yhtäkkiä huomaan kaikkien katsovan tanssilattian suuntaan. Osa kurkottelee päätään uteliaana, toiset nauravat, mutta suurin osa tuijottaa lasittunein silmin. Käännän pääni muiden mukana ja suuni loksahtaa auki. Katseeni nauliutuu tanssilattian korokkeella seisovaan esitanssijaan ja hänen alushousuissa. Miehellä on erektio, eikä se ole mahtua valkoisiin boxereihin. Penis on jäykistynyt vatsaa vasten, terska on puskenut housujen kauluksesta ulos. Mies tarttuu housuihinsa ja yhdellä vedolla paljastaa koko komeuden. Miehet puhkeavat huutoon, naisten kädet nousevat kauhusta suulle, salamavalot välähtelevät. Hurmioituneiden kasvojen edessä heiluu jättimäinen penis, jonka omistaja hymyilee tietoisena ainutlaatuisuudestaan.

Kyseinen näky jää kytemään mieleeni - enkä ilmeisesti ole ainoa. Ihmisiin on tullut virtaa, kontakteja hierotaan joka suunnalla. Yritän kömpelöä jutustelua espanjaksi muutaman miehen kanssa. Parhaimman ehdokkaan, hoikan säihkysilmän, kanssa siirryn tanssilattian nurkkaan. Mies käy kuumana. Vartalo hinkkaa vasten omaani ja märkä suu ahmii suutani. Käteni liikkuu housujen sisäpuolella hipelöiden pystyä kalua. Alkukipinä ei kuitenkaan missään vaiheessa lehahda kunnolla roihuun ja kun mies ei näytä ymmärtävän, etten aio viedä häntä hotellilleni, olen valmis sanomaan hyvästit.

Oletko käynyt tunnelissa, kysyy tuttu italialaismies osoittaen toisella puolella salia olevaa seinää. Seinän taakse pimeään kulkee miehiä jatkuvana virtana. Italialainen tarttuu käteeni ja vakuuttaa, että hänen seurassaan olen turvassa. Oletko aivan varma, hän kuitenkin tarkistaa vielä ennen tunneliin astumista ja käskee piilottamaan rahat kengänpohjaan.

Pieni tila pullistelee ihmisiä. Taskulampun kiila valaisee seinää vasten nojaavan miehen haaraväliä. Ympärille kerääntyy uteliaiden muuri, joka estää minua näkemästä tarkemmin. Siirrymme eteenpäin ihmismassan paineessa. Hyvä takapuoli, mies kehaisee läpäten penkillä keinuvaa alastonta kumparetta. Transu kääntää kasvonsa ja hymyilee miehelle kutsuvasti. Mies osoittaa kuitenkin jo toisaalle. Silikoniamatsonin suu nykii rytmikkäästi jäykkää penistä. Hoidon kohde nojaa seinään eikä anna ympärillä olevien häiritä keskittymistään. Hetken päästä transu nappaa kondomin penikseltä, solmii sen ja laskee sohvan taakse. Tytöt ovat töissä, italialainen paljastaa, kaksi kymppiä laaki. Eihän sillä saa kuin kaksi ateriaa paikallisessa hampurilaisravintolassa, ihmettelen. Ohitseni vilahtaa aiempi kuhertelukumppanini hymy huulillaan. Pitkä blondi ohjaa miestä tunnelin hämärään.

Ulkona on vastassa aamun sarastus. Otan taksin, nouseva aurinko häikäisee taivaanrannassa. Kuski mulkaisee minua peilin kautta, siirtää sitten sanomalehden istuinten välistä. Vilkaistuaan kolikkokasaa kuski siirtää lehden takaisin kolikoiden päälle. Hotellini edessä hän nostaa antamani setelin kohti aurinkoa. Tämäpä ei olekaan varas eikä huijari, ajattelen hypätessäni ulos. Mies saa käytökseensä nähden ruhtinaallisen tipin.


Ennen nukkumaan menoa pesen vielä vaatteeni ja käyn ripustamassa ne narulle. Käytävällä kulkee nainen haukotellen vessaan. Sängyssä mietin vielä illan tapahtumia. Niin paljon kuin olen peniksiä nähnytkin, öinen näky oli yksi komeimmista ikinä. Nukahdan levottomaan uneen, jota häiritsee vasenta pohjettani nykivä suonenveto.