Buenos Aires, Argentiina




Kevään ensimmäinen lämpöaalto on saapunut kaupunkia, yölläkin tarkenee hyvin ilman takkia. Olen istunut yötä tapani mukaan Burger Kingissä Corrientesin kulmassa. Pikaruokalasta saa kohtuullisen soijaburgerin, se on auki yöyhteen ja tilakin on miellyttävä: suurista ikkunoista on hyvä tarkkailla yökyöpeleitä. Kävelen Floridaa hiljakseltaan kohti San Telmoa. Vastaan tuleva pitkä, harmaapukuinen mies tervehtii minua. Tuttu jännityksen tunne iskee läpi vartalon vilkaistessani olan yli: mies on lähtenyt perääni. Liikennevaloissa mies on saanut minut kiinni. Hän esittelee itsensä ja kysyy mistä olen. Kapeat kasvot taipuvat ylleni ja mies suutelee minua.

Istuudumme alas Plaza Mayolle. Mies on hauskan näköinen ja pidän hänestä muutenkin. Hän vaikuttaa mutkattomalta, avoimelta ja vilpittömältä. Kuuntelen mielellään hänen jutusteluaan italialaistaustaisesta perheestä Córdobassa, työstään juristina ja työmatkastaan Buenos Airesiin.

Suutelemme uudestaan. Siinä mies on mestarillinen: pehmeä ja intensiivinen. En muista, koska olisin viimeksi suudellut yhtä paljon ja yhtä nautinnollisesti. Suudelmien lomassa käteni hakeutuu miehen syliin, löytää sieltä kovan painauman. Pulssini kohoaa: kyseessä täytyy olla melkoinen elin. Miksi tätä kutsutaan espanjaksi, kysyn. Pija, mies kuiskaa. Haluaisin antaa suudelman pijalle, hymyilen.

Kuljemme Paseo Colonia pitkin. Vastaan tulee mustanaamainen mies, joka työntää äärimmilleen lastattuja kärryjä. Koditon pysähtyy ja kumartuu tutkimaan kadunkulmaan jätettyjä roskasäkkejä. Mekin olemme kuin kodittomia: mies asuu sukulaistensa luona eikä minunkaan hotellille voi tuoda yövieraita. Pysähdymme jälleen puiston tullen suutelemaan. Pitää varoa poliiseja, mies muistuttaa vilkuillessaan varovaisena ympärilleen.


Hotellien välisellä suoralla käy kova tuulenvire. Mies kietaisee takkinsa hartioitteni ympärille. Onko vielä pitkä matka, kysyn. Grillin takana, suurten ajoväylien välissä on kaistale metsikköä. Yössä tuoksuu jasmiini. Mies levittää takkinsa valtoimenaan rehottavalle ruohikolle ja asettuu makaamaan sen päälle. Aukaisen sepaluksen ja vihdoinkin pitelen käsissäni miehen erektiota. Se on juuri niin järeä kuin sen arvelinkin: paksu ja pitkänä haaroista jököttävä kanki. Lasken suuni terskalle. Se maistuu jollekin, aavistukselle virtsaa tai vanhaa spermaa, kiihottavalle. Mies on nostanut paitani helmaa ja hieroo rintojani samalla kun liikuttelen suutani hänen elimellään. Se on niin paksu, että en saa sitä nieluuni. Mies ei laukea niin nopeasti kuin toivon ja lopulta hän joutuu runkkaamaan. Orgasmin hetkellä painan suuni terskalle. Tuttu suolainen liemi ryöpsähtää suuhuni.

Nousemme maasta, katselemme yllämme loistavaa puolikuuta, poltamme savukkeet. Dos hullua, mies sanoo hymyillen ja antaa suudelman. Suudelma jatkuu vailla loppua. Vatsaani vasten kasvaa tuttu kohouma. Mies on kaivanut taskustaan kondomin ja näyttää maassa lojuvaa takkiaan. Fucking, hän kuiskaa. Epäröin. En pelkää paikkaa vaan miehen valtavaa penistä.

Katson polvistuneena ylhäällä kohoavia kasvoja. Miehen katse seuraa keskittyneesti suutani, joka imee punaisena hehkuvan terskan sisäänsä. Lanteet ohjaavat kalua syvemmälle sisääni, liikuttavat sitä suussani. Suuni muuttuu märäksi organismiksi kalun ympärille, imeväksi kidaksi . Vauhti kiihtyy, hakkaa suutani, menetän pääni hallinnan. Alan kakoa. Sperma valuu virtoina suupielistäni.


Mies saattaa minut bussipysäkille, kirjoittaa päiväkirjani takasivulle meiliosoitteensa ja suutelee minua vielä kerran nopeasti. Bussi on jo tullut pysäkille, nousen ja vilkutan miehelle.

Kirjoitan miehelle myöhemmin, mutta en saa koskaan vastausta.